Bidadari Kesleo Via Vallen Music Hd Mp3

Via Vallen - Sayang Lyric

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

wes tak cobo nglalekke
jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi
isih tresno sliramu
pepujaningati, nanging kowe ora reti
kowe sing tak wanti wanti
malah jebul sak iki

kowe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
kowe medot tresnoku demi wedoan liyo
yowes ora popo insya allah aku isoh, lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten
merana uripku
aku welasno kangmas
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

hari demi hari
uwis tak lewati
yen pancen dalane
kudu kuatati
ibarate sego
uwis dadi bubur
nanging tresno iki
ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liyane sing isoh dadi penggantimu

wes kanggo awakmu
seng cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten
merana uripku
aku welasno kangmas
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

sayang opo krungu
tangise atiku
mengharap kowe bali
ning njeroati iki
nganti rambutku putih
tangis eloh dadi getih
mbok yo gek ndang bali
nglakoni tresno suci
aku marang sliramu
jo ragu ning atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane ningati
mung kanggo sliramu
cintamu tetap abadi
selamanya sampai akhir hayat ini
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten
merana uripku
aku welasno kangmas
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

percoyo opo pepujamu
cintamu kan tetap abadi

Show More
5:01 Mins
11346 Times
youtube.com

On this page you can listen and download Bidadari Kesleo Via Vallen Music Hd Mp3 for promotional and evaluation purposes only, You MUST remove a song from the computer after listening. Please read our disclaimer carefully before download MP3 files. mp3streamer.tk DO NOT host any Bidadari Kesleo Via Vallen Music Hd music, mp3, song, video, mp4 files in our server.

Note: This file is hosted on Youtube.com NOT on mp3streamer.tk server and we do not upload the file. If you think this is an illegal file please report to Youtube with url https://www.youtube.com/watch?v=TRAYHDJc1lU

Related Mp3 Downloads

  • BIDADARI KESLEO - VIA VALLEN [Official Music Video] [HD]
  • Via Vallen - Bidadari Kesleo - OM.SERA (Official Music Video)
  • BIDADARI KESLEO - VIA VALLEN [Official Music Video
  • Bidadari Kesleo - Via Vallen (Mei 2017)