Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) Mp3

Nella Kharisma - Bojo Galak Lyric

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

Show More
5:01 Mins
27131873 Times
youtube.com

On this page you can listen and download Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) Mp3 for promotional and evaluation purposes only, You MUST remove a song from the computer after listening. Please read our disclaimer carefully before download MP3 files. mp3streamer.tk DO NOT host any Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) music, mp3, song, video, mp4 files in our server.

Note: This file is hosted on Youtube.com NOT on mp3streamer.tk server and we do not upload the file. If you think this is an illegal file please report to Youtube with url https://www.youtube.com/watch?v=ILzi15gTcuM

Related Mp3 Downloads

  • Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video)
  • BOJO GALAK - NELLA KHARISMA (Official Music Video) [HD]
  • Bojo Galak - Nella Kharisma ♪♪♪Lagu Terpopuler September 2017♪♪♪
  • Nella Kharisma - Bojo Galak (Scorpio Djandhut)
  • NELLA KHARISMA - BOJO GALAK - SAFANA LIVE SUGIHWARAS MAOSPATI MAGETAN 19 AGUSTUS 2017
  • Nella Kharisma - Bojo Galak
  • 5.04 Mins
  • Nella Kharisma - Bojo Galak
  • 5.04 Mins
  • Nella Kharisma - Bojo Galak
  • 5.04 Mins
  • Nella Kharisma - Bojo Galak Preview ( FULL KLICK BUY!!!! )
  • 2.88 Mins
  • Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video)
  • 5.04 Mins